Jump to content

Két család, egy macska

2014. 12. 17. 09:00

Egy cica elhitette két családdal is, hogy hozzájuk tartozik. Hol itt, hol ott élt, de a turpisságra fény derült. Hogyan? Megtudhatod a cikkből.

Az egyik család Mingnek, a másik pedig Cleonak nevezte el ugyanazt a cicát, aki behízelegte magát mindkét család életébe. Éveken keresztül élt kettős életet ez a macska, hiszen mindegyik gazda azt hitte, hogy a szép sziámi cica tulajdonosai ők.

Azonban egyik nap gyanús jeleket vett észre Alice Alexander, ugyanis Ming mindig egyre később ért haza a szokásosnál. Eltűnt a nyakörve, a vacsoráját nem ette meg, egy napon pedig már nem is tért haza.

Az elkeseredett gazda kétségbeesésében plakátokat ragasztott ki, így kereste eltűnt macskáját. Kis idő elteltével jelentkezett egy szomszéd, Gelda Smith, aki elmesélte, hogy velük él egy cica, amelyik pont úgy néz ki mint Ming, de ők Cleonak nevezik.

Ekkor döbbent rá a két hölgy, hogy a cica orruknál fogva vezette. Ming/Cleo mindkét helyen megkapta a szeretet, a törődést, az ételt, a meleg helyet, és ezt éveken keresztül eljátszotta gazdáival. A családok pedig elhitték, hogy ők a gazdik. Most pedig minkét hölgy igényt tart az állatra, hiszen mindketten szeretettel, felelősségteljesen gondoskodtak a hűtlen állatról.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: omgfacts.com)