Jump to content

Otthon, édes otthon

2014. 12. 24. 16:05

Egy amerikai házaspár kereste elveszett macskáját, hiszen igazi családtag volt, mindhiába. Aztán megtörtént a csoda. Hogy mi, olvasd el!

Bonnie és Jacob Richter macskája elveszett, amikor egy autóversenypálya parkolójában időztek. Ott tűzijátékot rendeztek, ettől ijedt meg úgy macskájuk, hogy eliszkolt.

A pár imádta cicáját, családtag volt. Napokig vártak és várták haza Hollyt, de mindhiába. Szórólapokat osztogattak, plakátokat helyeztek ki, minden lehetséges állatmenhelyet felkerestek cicájuk megtalálása érdekében, de ez is kudarcba fulladt. Macskájuk nélkül mentek vissza otthonukba, Palm Beach-be.

Jöttek üzenetek, hogy látták kóborló macskájukat egy étteremnél, de mire a pár odament, Hollynak már hűlt helye volt. Aztán egy darabig csend volt.

Egy Palm Beach-i ház udvarára betévedt egy lesoványodott, sebesült kóbor macska. A ház tulajdonosa megetetette, megitatta és felerősítette. Egy héttel később állatorvoshoz vitte. Meglepődve tapasztalták, hogy a cicában volt chip, így megtudták hová valósi az állat, ki a gazdája. Kiderült, hogy a megtaláló férfi szinte a gazdák szomszédjában lakott, a macska pedig olyan elszántan haza akart jutni, hogy ennek érdekében képes volt háromszáz kilométernél is többet megtenni.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: telegraph.co.uk)