Jump to content

Kandúr Bandi kalandjai – 1. rész

2015. 07. 02. 17:00

Biztosan tapasztaltátok már, vagy legalábbis hallottatok már olyan esetről, amikor egy állat hálás volt megmentőjének, befogadójának.

 

Történt a napokban, hogy egy kislány és az anyukája egy vidéki kisváros egyik játszóterére lement játszani. Ahogy kitették lábukat a lépcsőházból, szinte abban a pillanatban hozzájuk csapódott egy hófehér, rozoga kiscica.

Hiába nézett ki leharcoltan ez a kis jószág, mégis azonnal tudta, hogy kit kell elcsábítani. Azt is tudjuk, hogy a gyermekek és az állatok azok, akik szociálisan nagyon érzékeny lények. És ha ez a két érzékeny lény egymással találkozik, abból szerelem első látásra kapcsolat alakulhat ki. Nem is történt máshol.

Az anya határozottan mondta kislányának, hogy ne nézzen a cicára, mert úgysem fogják hazavinni. A cica követte őket a játszótérre, végig a nyomukban volt. Figyelni kellett arra, nehogy az apróságra lépjenek. Megunták a játékot, és az irányt hazafelé vették, természetesen a cica kíséretében.

Nem, nem visszük haza! – hangzott az anya határozott kijelentése. Egészen addig tudta ezt az álláspontot tartani, amíg a kislány a lépcsőház ajtajának egyik oldalán meghatódva sírt, a macska pedig a másikon.

A lelkiismerete megszólalt. Ha magára hagyja ezt a cicát, szinte biztos, hogy halál vár rá. A macskák nagy túlélők, de ez a cica csipás, girhes. Látszott benne a spiritusz, de segítségre szorul. Mit volt mit tenni, az anya felnyalábolta a cicát és azóta velük él a kislány legnagyobb boldogságára.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu)