Jump to content

Csoda, hogy túlélte Csoda

2016. 11. 25. 07:00

Kórházba az emberek járnak. Szabad bejárásuk oda nincs az állatoknak, hacsak nem állatkórházról van szó. Egy cica azért került nagy bajba, mert be akart jutni a török kórházba.

A kórház forgóajtaja azt a célt szolgálja, hogy az érkezőket és a távozókat egyszerre engedje útjára, mindezt úgy, hogy ne legyen torlódás. A cica is igyekezett volna bejutni, ám nem sikerült. Annyira nem, hogy beszorult az üvegfal és a forgóajtó közé. Olyan szűk volt a rés, hogy a macska már levegőt sem tudott venni. Hatalmas fájdalmai voltak, az ereje és a levegő is egyre fogyott. Ezt látván az egyik orvos sietett a macska segítségére. Mire onnan ki tudták szabadítani, addigra már a szerencsétlen állat alig mutatott életjelet. Az orvos nem tétovázott, újraélesztette a fehér cicát.

 

A szívmasszázsnak köszönhetően visszatért az életbe a macska, kapott oxigént és megfelelő gyógyszert. Csodával határos módon élte túl a cica ezt a szorult helyzetet, ezért a Csoda nevet kapta. Az orvos olyan erős kötődést érzett a macska iránt, hogy magához is fogadta a cicát.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)