Jump to content

Ha menni kell, hát együtt teszik

2017. 02. 01. 20:00

Odáig vagyunk kedvenceinkért. Ki a kutyákkal osztja meg életét és életterét, másik ugyanezt macskákkal teszik. Vannak, akik többféle állatfaj tartásában lelik meg örömüket. Néhányan extrémebb módon fejezik ki kedvencükhöz való ragaszkodásukat.

Egy fővárosban élő hölgy valószínűleg nagy macskarajongó lehet, és cicája is a hűség mintapéldánya, ugyanis bárhova megy gazdija, ő vele tart. Többen láthatták már, ahogy ez a kedves páros közösen intézi ügyes-bajos dolgaikat. Együtt mennek bevásárolni, de használják a tömegközlekedési eszközöket is ugyanúgy, mint mások. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor a gazdi nyakába veszi macskáját, aki már jól tudja, ha ez így történik, akkor bejárják a fővárost.

Lehetne így is :)

A hölgy minden eddigi cicája ilyen utazást élt meg vele. Ha nem a gazdi vállán és nyakában pihen, akkor pedig biztosan hámot rak rá és sétálnak.

A lakótelepi élet már csak ilyen. A mozgás pedig jót tesz a gazdinak és a macskának egyaránt. Az állat nem is hadakozik az ellen, ha ki kell otthonról mozdulni.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)