Jump to content

Jó tett helyében…

2017. 03. 27. 19:00

A bozóttüzek veszélyesek, hiszen hirtelen nagy területen tud terjedni, és egy idő után akár a lakott területre is átterjedhet, veszélyt jelentve az ott élőkre.

Amerikában ez egyáltalán nem ritka. Ráadásul ismert volt a tény, hogy bozóttűz van a környéken. Sokak kétségbeesve menekültek, tízezernél több embert evakuáltak a környékről, ám egy férfit nem nagyon zavarta a tény, hogy szinte lángok nyaldossák a házát.

A férfi azt gondolták, ha már tényleg annyira égető lesz a helyzet, úgyis értesíteni fogják. Csakhogy nem így történt. A hatóságok ugyanis akkorra már biztonságba menekítettek mindenkit, kivéve a férfit, aki a televíziót nézte üzletében, és a hírekből tudta meg, hogy most már tényleg nagyon fenyegető a helyzet. Tiger, a macskája viselkedésére is felfigyelt. Mintha nem találta volna a helyét, izgett-mozgott, járkált idegesen. A gazdi korábban fogadta magához a cicát. Azt hitte a férfi, hogy egy másik állat látványa idegesítette fel a macskáját. Amikor kiment az üzletből, akkor vette észre, hogy nem vicc, amit a televízióban mondanak, az egész környék lángokban állt.

Nem volt idő sokat teketóriázni. Az iratait, néhány fontos dolgot és persze macskáját magához vette, beülte az autóba és elhajtott.
A férfi úgy érezte, hogy cicája ezzel a tettével kívánta megköszönni azt, hogy egykor magához fogadta.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)