Jump to content

Még jó, hogy nem lőtt a macska a fegyverével!

2017. 05. 03. 06:00

A macskák olyan élőlények, akik fizikai adottságunknak és önkényes személyiségüknek köszönhetően könnyen bajba kerülhetnek.

A rend őreit van, hogy olyan esethez riasztják, amely kétségeket ébreszt bennük. Egy amerikai város egyik lakosa bejelentést tett a rendőrségen, mert a fán egy macskát látott. Nem is lett volna eddig különös a történet, csakhogy a rémült hívó azt mondta, hogy a macskánál lőfegyver van.

Ahogy az olvasónak is kikerekednek a szemei és mosolyra görbül a szája, úgy reagáltak a rendőrök is. Még hogy macska gépfegyverrel? Butaság!

Mindenesetre mivel bejelentés érkezett, kénytelenek voltak utána nézni, hogy mi történik ott. Rátaláltak a macskára, aki valóban a fán kuporgott, és valóban szorongatott mancsai között valamit. Sőt, ha az ember elengedte a fantáziáját, akkor a faágat akár mini gépfegyvernek is nézhette volna.

Habár a rendőrök kellő humorral kezelték a helyzetet az elejétől kezdve, mégis utána kellett járni mi történik. A géppuskának látszó faágat szorongató cicát kellően leszidták megtévesztő viselkedéséért.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | facebook.com/kép)