Jump to content

Darabos háziállatok

2017. 06. 18. 08:00

Nem mindenki látja úgy, hogy vállalni tud egy cica tartását, mert egyszerűen ideje nem lenne rá. Hiába kedveli a macskákat, nem vehet magához, ha sokat utazik, sokat nincs otthon.

Még mindig az ilyen emberre lehet azt mondani, hogy helyesen döntött, hiszen nem vállal úgy állatot maga mellé, ha nem tud óla maradéktalanul gondoskodni. Egy ilyen embernek is lehet ám macskája, de kimondottan helyben maradós, nyugodt fajta.

Egy hongkongi cég megtalálta a módját, hogy azok macskakedvelők is macskához jussanak, akik nem tudnának egyéb elfoglaltságaik miatt bevállalni egy állatot. A cég megalkotta az összerakható cicát.

Kellő türelem és szabadidő szükséges ugyan ehhez is, de akkor rakja a sok darabból álló szobrot a tulajdonos, amíg meg nem kapja saját macska szobrát. Idő kell ahhoz, hogy az 1500 darab a helyére kerüljön. Ennyi darabkából lehet ugyanis összerakni a saját cicát.  Ez a macsek nem szalad sehová, szobatiszta, és bármeddig is hagyja magára, semmi baja nem lesz. Többféle pózban lévő, és többféle színű cica is létezik. De nem csak a macskákért rajongók rakhatják ki kedvenceiket, hanem a kutyások is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)