Jump to content

Ne hagyd unatkozni!

2017. 06. 23. 07:00

Ha macskatulajdonos vagy, akkor tudod mik a szokásai és igényei kedvencednek. Ne hagy unatkozni, mert neked nem lesz jó.

Ha a cicád unatkozik, akkor garázdálkodni fog. Keres magának olyan elfoglaltságot, amellyel eredményesen töltheti az idejét. Ez pedig nem mindig egyezik a gazdi akaratával, igényeivel.

Az állatkereskedésekben számos drága macskajáték, macskabútor megtalálható, mindez borsos áron meg is vásárolható.

Ha azt szeretnéd, hogy a cicád ne is unatkozzon és ne a bútoraidban keresse a lehetőséget, viszont őrült összegeket sem szánsz játékokra, akkor neked is lehet készíteni.

WC papír gurigája mindenkinek van otthon. Ebből gyűjts össze néhányat és ragaszd össze egy kis piramissá. Némelyikbe helyezz el pár szem szárazeledelt, és már csak arra kell várni, hogy kedvenced kipiszkálja onnan az ételt.

Még a mozdulatlan tárgyakra is képesek rátámadni cicáink. Hát még arra, ami mozog?! Csakhogy nem biztos, hogy van otthon cicának való labda. Akkor pamutból készítsd labdacsot számára. A felakasztott gombolyag is jó szolgálatot tesz.

A fél literes ásványvizes palackba zárt gyöngy, kavics is megfelelő lehet játéknak, hiszen csörög is, zörög is, és még gurulásból sincs hiány. Imádni fogja kedvenced.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)