Jump to content

Jelenlétével szolgálja a közösséget Láng

2017. 09. 14. 20:00

A tűzoltók a köztünk élő igazi hősök, akik megmentik emberek és állatok életét is. Egy cicát megmentettek, hogy aztán ő tehessen jót az emberekkel.

A tűzoltók sokszor az életüket kockáztatják, hogy nehéz helyzetbe került embereken segítsenek, de nem ritka feladatuk az sem, hogy hihetetlen helyekről állatokat mentsenek ki. Egy kiscicát is így mentettek meg a tűzoltók. Ezúttal nem egy bejelentés érkezett be hozzájuk, hogy egy macska bajban van, hanem a kiscica éhesen, rossz állapotban tévedt a tűzoltó állomásra. Az egyik tűoltó megsajnálta és befogadta a rossz állapotban lévő fiatal állatot. Etette, itatta, ápolták és a Láng nevet adta neki. A többi kolléga szívébe is beférkőzött Láng, és azóta is a tűzoltóságon él a cica.

Azóta azonban úgy működik, mint egy terápiás állat, hiszen ezt egy komoly, lelkileg is komoly megpróbáltatásokkal járó hivatás, így Láng az, aki a tűzoltók lelki egészségének ápolásában fontos szerepet tölt be. Mint a tűzoltóság munkatársa, még egyenruhát is kapott Láng.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)