Jump to content

Lebilincselő apróság

2017. 09. 19. 07:00

Minden elkóborolt, magára hagyott állatot nem tudunk befogadni, főleg, ha kis, lakótelepi lakásban élünk, azonban segíteni akkor is tudunk rajta.

Ha a magára hagyott állat egy kölyök, még hamarabb megesik az ember szíve rajta, és ha nem is tudja magával vinni, de értesíteni tud szervezeteket, hogy vegyék magukhoz a kis csellengőt. Sokan csak ideiglenes befogadóként tudnak magukhoz venni egy beteg, vagy hontalan apróságot.

Az egyik londoni menhely éppen olyan, mint a többi. Zsúfolásig tele gazdira váró kutyákkal és macskákkal. Ide került be az az átfagyott kiscica is, akit egy lakóház kertjében találtak meg igencsak rossz állapotban. Élet-halál küszöbén volt a cica, de a gondos emberi ápolásnak köszönhetően felépült. Miután kicsit megerősödött, összetalálkozott az apró cica egy labrador kutyussal. A termetük különbsége ellenére azonnal egymásra talált a két állat. Az eb nem a menhely lakója volt, hanem az egyik dolgozó kedvence. Miután megtalálták egymást, a kutyus pátyolgathatta a kismacskát, a cicának pedig végre volt kihez bújnia. A kutya minden reggel azt várja, hogy mikor találkozhat végre apró védencével.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | metro.co.uk, nyc.epeak.in/képek)