Jump to content

Mit rejt az iskolatáska?

2017. 09. 25. 07:00

Egy első osztályos kisiskolás táskája tele van titokzatosságokkal. Számukra még az írás, olvasás, számolás tudománya ismeretlen terep, a könyvek pedig ezekkel vannak tele. Az iskolatáska pedig ezeket rejti…

És még más kincseket is. Egy külföldi kisiskolás az első tanítási napokban igencsak meg volt szeppenve, hogy idegen gyerekek és falak közé került. Jobb lett volna otthon maradnia, mert kiscicáival a nyár folyamán nagyon összeszokott. Az iskola nem akarás kérdése, oda kötelező járni. A problémát úgy küszöbölte ki a kis nebuló, hogy magával vitte a cicáit. Ha ő nem maradhat otthon, akkor bizony a cicák mennek vele.

A nyávogó iskolatáska hamar felkeltette a tanító figyelmét, és amikor kinyitotta a táskát, beigazolódott a gyanúja. Bizony két apró cica nézett a tanító nénire. Nem bízta a véletlenre a dolgot a felelősségteljes kis gazdi, még élelmet is készített a cicáinak.
Arról nincs információnk, hogy vajon a cicákon és a nekik szánt élelmen kívül volt-e tankönyv is az iskolatáskában. Gyanítjuk, hogy a cicáknak adták át a helyet a tudást képviselő eszközök.

Kötelességtudatból, állatszeretetből kitűnő!

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)