Jump to content

Kutyaalakú kaparófa

2017. 09. 26. 20:00

Már felszerelésre van szükségük azoknak a cicáknak, akik csak a lakásban élnek, mint amelyek a szabadban is lehetnek. Ezt a gazdik is tudják.

A lakáson belüli élet más ingereket és más lehetőségeket tud nyújtani cicáinknak, mint amit a szabadban (is) élő társaik megtapasztalhatnak. A kinti életet élő cicák számára, az egész világ egy kaparófa, azonban a csak bent élő macskák csak a kimondottan erre a célra kialakított kaparófákat használhatják, de ha az sincs, akkor a bútorok és használati tárgyak bánhatják.

Ha tehát csakis lakáson belül él egy cica, és nem szeretnénk, hogy bútoraink, féltett tárgyaink macskakörmökkel legyenek dekorálva, akkor mindenképp kell a kaparófa.

A macskáról és kutyáról úgy tartják, hogy ősi ellenségek, és sokuk nem is viseli jól a másik faj jelenlétét, közelét. Persze a kivételek erősítik a szabályt, és van arra példa, hogy jól kijön egymással kutya és macska is, de valószínűleg a kutya alakú kaparófa kitalálói inkább arra gondoltak, hogy macskáink végre kiélhessék magukat a kutyákon.

Ezért a kutyáért még a kutyaellenes cicák is odáig vannak.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | dudeiwantthat.com/képek)