Jump to content

A remény hal meg utoljára

2017. 10. 11. 07:00

Elővigyázatosak vagyunk sok esetben, de sajnos mindig és mindenre így sem tudunk felkészülni. A londoni Grenfell-toronyház kiégésére sem voltak az ottélők felkészülve.

Még a nyáron történt az a borzalom, amikor a Grenfell Tower a második emelettől egészen a tetejéig teljesen kiégett. Közel hetven ember veszett a lángok között, köztük tucatnyi gyermek is. Nagy port kavart az egész ügy, hiszen számos szemtanú láthatta a menekülni igyekvő lakókat. A borzalmas tragédia közepette mindenki az életét igyekezett menteni.

Egy középkorú hölgy is pont így tett. Hiába akart a lakásban maradt cicájáért visszamenni, már nem tudott. Teljesen kikészült a nő, hiszen mindene percek alatt porrá égett, és úgy tudta, hogy a lakásban rekedt cicája is elpusztult. Borzalmas lelki teher egy ilyet átélnie az embernek. Azzal szembesülni, hogy mindene odalett, depresszióba sodorta a nőt is.

Már hetek teltek el, és a gazdi még mindig kereste a cicáját. Abban bízott, hogy Rosey még nem élte le mind a kilenc életét. Plakátokon hirdette cicája eltűnését. Nem adta fel a reményt, és két hónap múlva csörgött a telefon. Egy közelben lakó talált rá a sovány, rossz állapotú cicára. A félénk állatot elvitte állatorvoshoz, és a chipje által azonnak tudták értesíteni a gazdit. Rosey-t bár megviselték az események, de legalább újból együtt lehetnek gazdájával.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)