Jump to content

Csak egy robot, de sokat segíthet

2017. 10. 14. 08:00

Nincsenek megfelelő feltételek ahhoz az életedben és/vagy az otthonodban, hogy egy kedvencet tart? Macskáról mintázott robotod azért lehet.

Sokak időbeosztása olyan, hogy jóval többet vannak otthonuktól távol, minthogy bármilyen kedvencet tudnának tartani. Egy állatokat szerető embernek át is kell gondolnia, hogy belefér-e életébe egy állat tartása vagy sem. Ha nem tud rá naponta elég időt szánni, akkor inkább mondjon le róla. Másoknak a lakás annyira kimért, hogy egy állat tartására mér nem is alkalmas. És persze vannak, akik azért nem tartanak állatokat, mert allergiások.

Nos, van egy jó hírünk. Bármelyik kategóriába is tartozhatsz, egy robotizált cicaformát öltött robot kiváló kedvenc lehet.

Qoobo az a robot, amelynek nincs feje, csak teste. A testhez egy cicafarok is tartozik, amely simogatás hatására mozgásba lendül, épp, mint cicáink esetében. Kiváló hézagpótoló lehet azoknak a személyeknek, akik tartósan egyedül élnek, szorongásos betegségben szenvednek. Jól ismert a velünk élő állatok jótékony hatása mentális és fizikai egészségünkre is, de akinek egy élő állat társaságát nélkülözniük kell, akkor jöhet szóba Qoobo.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)