Jump to content

Vizes terápia kellett a fogyás érdekében

2017. 11. 12. 19:00

Az elhízás nemcsak az embereket sújtja, hanem ugyanúgy érintheti a velünk élő állatokat is. A nem megfelelő táplálkozás és mozgásszegény életmód megteszi a hatását.

A túlsúly nemcsak a mozgásban okoz problémát, hanem annak egészségügyi kockázataival is számolni kell. Az elhízott kutyusok és cicusok számára diétát írhat elő az állatorvos, amit szükséges is tartani, ha tovább magunk mellett szeretnénk őket tudni.

Mischa is egy túlsúlyos macska, aki számára előírták a fogyást. Ez létkérdés, ha ugyanis nem fogy le, akkor veszélybe kerülhet az élete is.

Előző gazdája olyan lelkesen etette a cicát, hogy hihetetlen módon elhízott. Az új gazdájának nagy kihívást jelentett, hogy ledolgozza a macska a súlyfelesleget. Olyan terápiát írtak elő számára, amely hatékony ugyan, de ehhez vizes közegre van szükség. Márpedig a macska és a víz legtöbbször nem összeegyeztethető. Ez esetben azonban a kövérre hízott cica számára nagyon fontos volt a hidroterápia. Biztonságos megoldással eresztették a vízbe és a mozgás hatására eredményesen folyamatosan szabadult meg a túlsúlytól.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | metro.co.uk, metro.co.uk/képek)