Jump to content

Jó nagy kavarodást okozott a cserével

2017. 11. 23. 07:00

Furcsa dolgok történhetnek körülöttünk. Sok mindenért okolhatunk másokat, a körülményeket, de van, amiben mi magunk hibázunk.

Ahogy az az új-zélandi férfi is hibázott, aki cicáját orvoshoz vitte. Hol ebben a hiba? Hiszen egy felelős gazdit feltételezhetnénk a macskatulajdonos személyében.

A történet apropóját természetesen egészen más adja. Méghozzá az, hogy a férfi el akarta vinni kedvencét az állatorvoshoz, ezért állathordozóba tessékelte. A vizsgálat azzal zárult, hogy a cicának ugyan kutya baja van, csakhogy nagyon ideges, ezért néhány napon át szorongást csökkentő gyógyszert kellett adnia kedvencének.

Ez még mindig nem lenne elég a hírértékhez, csakhogy a kezelés végére hazaért a cica… az igazi. Kiderült ugyanis, hogy az öt napon át gyógyszerezett és házba zárt állat nem is a sajátja volt, hanem a szomszéd cicája. Persze, hogy ideges lett a macska, amikor betuszkolta egy idegen egy macskahordozóba és még állatorvoshoz is vitte. És akkor még nem is írtunk a macskáját napok óta kereső ideges gazdiról.

Szerencsére a cica is jól volt – kicsit ugyan túl nyugodt – és a gazdi (az igazi) is megnyugodhatott.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)