Jump to content

Szerencsés újbóli találkozás

2018. 07. 24. 20:00

A tüzelési időszak, vagy egy óvatlanul nyitva hagyott kapu bármikor szökésre készteti az állatokat. A kóbor állatok nem biztos, hogy hazatalálnak, és balesetek áldozatává is válhatnak.

Egy nő cicája még 2006-ban tűnt el. A gazdi nem akarta elhinni, hogy nem találja Lara nevű macskáját, ezért mindent megtett, hogy megtalálja. Plakátokat tett ki, kereste a közelben és távolban, de amikor hónapok múlva sem lett eredményes a keresés, kénytelen volt elfogadni, hogy valami szörnyűség történhetett kedvencével, talán már nem is él.

Lara cicában volt chip, amely alapján beazonosítható lett volna a gazdi, de nem érkezett egyetlen hívás sem. Vagyis nagyon sokáig nem, de 12 év múlva egy állatorvos felkereste a chip által megtalált telefonszámot, és a nőhöz érkezett be a hívás. Megtalálták Larát.

A gazdi nem késlekedett, azonnal macskájáért indult. Tényleg Lara volt az, csakhogy azóta már eltelt 12 év, és a cica megöregedett, sőt meg is süketült. Habár egészségesnek mondható, de koros cicát visszakapta eredeti gazdája, így sok év kihagyása után ott folytatták, ahol azelőtt abbahagyták.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)