Jump to content

Barátság, ami elméletileg nem létezik köztük

2019. 07. 25. 13:00

Kutya és macska közötti barátság csak akkor képzelhető el, ha a két állat kölyökkora óta együtt nő fel, gondolják sokan. Ez azonban nem igaz. Van, hogy minden előzetes nélkül jól kijönnek egymással.

A gazdi tapasztalatai, kedvence kiismerése sokat segíthet abban, hogy megtűri-e egy új jövevény társaságát. Két faj összeengedése akkor a legzökkenőmentesebb, ha együtt nőnek fel. Természetesen ez nem mindig így van, de a béke még így is fenntartható, ha az idősebb állat nyugodt, higgadt vérmérsékletű és türelmes a fiatalabbhoz.

Ez esetben a cica mellé érkezett egy kölyök tacskó tele energiával. A szintén elemében lévő cica esetét tekintve nem úgy tűnik, mintha szenvedne a kutyus társaságától.

Igazi csatározásba mennek bele, és ebben a játékban a fekete-fehér macska igazi partner. Feltehetően ez a játék nem egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt. Egymásra talált két olyan állat, amelyiket úgy ítélünk, hogy nem férnek meg egy helyen békességben.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=r9vk0Obzf08)