Jump to content

Különleges baráti viszony

2017. 05. 19. 19:00

Nemcsak a földön veszélyes közlekedni. A repülő állatokat éppúgy érheti súlyos, vagy akár halálos baleset is. Gigi, a bagoly is komolyan megsérült.

Egy baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett a bagoly, amelyre rátaláltak és egy vadállatokkal foglalkozó menhelyre szállították. Ott találkozott megmentőjével és egyben barátjával is az éjszakai ragadozó.

Élnek köztünk emberek, akik nem csak szeretik az állatokat, de értenek is a nyelvükön. A madárvilágban Douglas Pojeky azt a szerepet tölti be, mint a kutyákéban Cesar Millan.

A bagolynak súlyos agyrázkódása mellett még parazitáknak is meg kellett küzdenie szervezetének. Kritikus állapotban volt, súlyvesztése is jelentős volt. Az is kétséges volt, hogy megmarad-e. A madársuttogóra bízott bagoly sokat töltött a madársuttogó társaságában. Sokat beszélt hozzá a férfi azért, hogy a madár el tudjon lazulni, megnyugodjon.

Amikor Gigi már teljesen felépült és már nem az életéért küzdött, újból találkozhatott emberbarátjával, Dougles  Pojeky-val. Ez több, mint orvos és betege közötti kapcsolat, ez igazi barátság.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | community.lovenature.com, huffingtonpost.com/képek | youtube.com/videó)