Jump to content

Még jó, hogy nem néz Teleshopot

2017. 11. 07. 07:00

Nemcsak okosak a papagájok, de kiválóan tudnak hangot utánozni, megtanulnak beszélni is, ha sokat foglalkozik velük gazdájuk.

Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit tanítunk meg nekik, ugyanis tudásukat felhasználhatják és akár ellenünk is fordíthatják.

Ahogy Buddy papagáj is tette. Besegített a technika is, ugyanis a madár hangvezérelt rendszeren keresztül rendelt egy online kereskedőtől terméket.

Váratlanul érte a papagáj gazdáját a csomag érkezése, hiszen ő semmit sem rendelt. A cím azonban stimmelt, így nyomozni kezdett, hogy mi történt valójában. A többi családtagot megkérdezve mindenki tagadta, hogy ő rendelt volna ajándékdobozokat.

Aztán bevillant a gazdinak az, hogy a hangvezérlő rendszert ugyan a család rendszeresen használja, de sosem arra, hogy bármit is rendeljenek. Sokkal inkább a napi feladatok összeállításában, a zenék keresésében segít a technika.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

Buddy, a papagáj az, aki más lehetőségeket aknázott ki az eszköz segítségével. Az eszköz ráadásul a kalitkája mellett volt elhelyezve, így minden amellett szólt, hogy a papagájnak volt szüksége a díszdobozokra.

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)