Jump to content

Bódi Sylvi kandúrokkal alszik

2014. 01. 02. 20:33

Az ország egyik legszebb nője nem alszik együtt férfiakkal. Bódi Sylvi még a gondolatától is viszolyog, hogy partnerével egész éjszakára megossza ágyát, lepedőjén csakis macskáit tűri meg. Csábítóan nyitott, közvetlen nőnek tűnik a naptárfotókon kacéran férfiakra mosolygó Bódi Sylvi. A tüzes szépségről azt gondolnánk, soha nem hűl ki az ágya. A kép azonban csalóka: valójában csak doromboló macskák melegítik fel. Szinte nincs olyan hét, hogy a szexi modell ne posztolna valamilyen képet két cicájáról, Zsomborról és Szimbáról.

Sylvi korábban kifejtette, hogy azért szereti annyira a macskákat, mert azok passzolnak leginkább a személyiségéhez. Ráadásul kis lakásban lakik, ezért nem biztos, hogy egy kutya jól érezné magát.

„Nem vagyok prűd, és nem értek egyet a merev erkölcsi normákkal, hiszen hozzátartoznak az emberi természethez az ösztönök, a vágyak. A szerelmi életben nincsenek tabuk, ha mindkét fél benne van a játékban. Előfordulnak egyéjszakás kalandok az életemben, és ezeket soha nem bánom meg” – mondta el a Borsnak a legkapósabb naptárdíva.

Bár erkölcsi gátlások ritkán kínozzák, egy különös viszolygás miatt magányosan hajtja álomra a fejét. „Nem szoktam együtt aludni az emberekkel, kizárólag a macskáimmal, mert számomra ez az igazán pihentető alvás. Csak kevés férfi büszkélkedhet azzal, hogy kivételt tettem vele, csak olyannal történt meg, akit igazán nagyon szeretek. Számomra az alvás rendkívül intim dolog, hiszen olyankor teljesen ki van szolgáltatva az ember a másiknak. Nem tudok elaludni más mellett, érzem az energiáit, és ez zavar, de persze előfordult már, hogy alkalmi partner mellett ébredtem fel”.

Fotó:femina.hu

otthonikedvenc.hu/allatbaratok.info