Jump to content

Ashton Kutcher kezei között halt meg nagy kedvence

2014. 01. 17. 20:06

Gyászol Ashton Kutcher, miután el kellett altatni imádott kutyusát egy súlyos betegség miatt. Nemrégiben kivételesen nem érdekelte túlzottan Ashton Kutchert és Mila Kunist, hogy paparazzik hada kíséri őket, amikor kiléptek otthonukból, hiába utálják, ha a fotózzák őket. A sztárpáros ugyanis szomorú útra indult, és kisebb gondjuk is nagyobb volt annál, hogy a környezetükkel törődjenek.

Ash és jövőbeli második felesége az állatorvoshoz vitték a színész imádott bulldogját, akinek sajnos ennyi időt adott csak a sors, és egy súlyos betegség miatt el kellett altatni. Kutcher már a házukból is az ölében tartva hozta ki négylábú társát, és később a kocsiban és a rendelőben sem engedte el.

Így a blöki szeretett gazdija kezei közt szenderült örök nyugalomra, miután megkapta a halálos injekciót. Azt nem tudni, hogy a tragikus sorsú kutya mennyi ideig szolgálta Ashton jókedvét, de szemmel láthatóan nagyon összenőttek, és a szépfiú teljesen összetört lelkileg kedvence elvesztésétől.

Főleg, hogy rövid időn belül már a második kutyustól kellett búcsút vennie. A Demi Moore-ral közös chihuahuájukat azóta nem láthatta, hogy az asszony kidobta őt otthonról a hűtlenkedései miatt, és azt sem tudja, hogy él vagy hal az apró állat.

Fotó:twice.hu

otthonikedvenc.hu/storyonline.hu