Jump to content

Cara Delevingne egy baknyúllal vigasztalódik

2014. 05. 28. 12:23

Új életet kezdett Cara Delevingne a világhírű modell. Az utóbbi időszakban a parttalan züllés jellemezte az életét, de most nagyot fordult a kocka. A Jezebel magazin szerint ugyanis a világ legcukibb állatát, egy nyulat szerzett be magának Delevingne, és azzal vigasztalódik az elmúlt szerelem után. A 22 esztendős szépség 2009 óta modellkedik, de karrierje 2011-ben indult be igazán. Olyan világmárkák kollekcióját reklámozta már, mint a Chanel, a Burberry, a Moschino vagy éppen a Donna Karan New York. Jelenleg a világ 5. legkeresettebb modelljei között van, és számos felkérést kap nagynevű tervezőktől.

Cara Delevingne-nek nemrég ért véget egy viharos kapcsolata és a méltán híres modell nem akar egyből egy új kapcsolatba menekülni, így inkább egy házi kedvencet szerzett be magának és vele vigasztalódik. Ez pedig nem más, mint egy kis nyúl.

A kis állatról már egy teljes fotóalbumra való képet tett fel saját közösségi oldalára, és a fotók alapján kész családtagként tengeti életét a szépséges gazdi mellett. Az állat a Cecil nevet kapta, így valószínű, hogy egy bakról van szó. Cecil önálló Instagram-oldalt is kapott, amit már 30 ezren követnek.

Cara Delevingne 1992. augusztus 12-én született Londonban. 2009-ben a Storm Management egyik munkatársa, Sarah Dukas fedezte fel, a brit modell a models.com szerint az 5. helyen áll a top 50 női modell listán. Egy biztos, megrendelése van bőven.

2014 januárjában a British Vogue címlapján volt, valamint a Numero Tokyo január/februári számának is a reklámozója. A 2014-es tavaszi/nyári La Perla fehérnemű kollekciónak az arca, valamint a DKNYDraft, a Mulberry, a YSL Beauty és a DKNY nyári/tavaszi kollekcióit reklámozza. Februárban a Vogue Brasil, márciusban pedig a Love Magazine különkiadás újságának a főcímlapján szerepel.

Fotó:telegraph.co.uk forrás:otthonikedvenc.hu/allatportal.hu