Jump to content

Bódi Sylvi és a macskák

2014. 08. 25. 16:00

A modellek gyakran töltenek fel képekett közösségi oldalakra, amelyeken állataikkal pózolnak. Nincs ez másképp a Sugarbird-ös Bódi Syilvi esetében sem, aki rajong a macskákért és ezt nem is titkolja.

A modell saját bevallása szerint azért szereti az állatok közül a cicákat, mert személyiségéhez ezek illenek a legjobban.
Sylvit gyermekkorától kezdve állatok vették körül. Volt köztük kutya, macska, de teknős, kaméleon és szarka is.

Bódi Sylvi egy picike lakásban lakik. Elmondása szerint egy kutya arra a pici területre nem is való, a cicák amúgy is jobban vonzzák és a kis helyen is jobban elvannak.

Imádja a személyiségüket, a kecsességüket, leveszik őt a lábáról gyorsan a hízelgésükkel.

A modellnek main coon cicái vannak, amelyek igen nagyra megnőnek. Bár egy cicát akart elhozni a tenyésztőtől, de egy másik szőrgombolyag kiszúrta magának Sylvit, így lett két cica gazdija, akik a Nala és a Szimba névre hallgatnak.

Párkapcsolatában fontos tényező, hogy csakis olyan férfi léphet be a modell életébe, aki állatbarát, még inkább macskabarát, ugyanis még az ágyat is kénytelen lesz velük megosztani.

Sylvi és a többi Sugarbird-ös lány kiáll az állatokért, limitált példányú pólóikkal az állatvédelemre igyekeztek felhívni a figyelmet. Nem csak a képernyőn, hanem a való életben is igyekszik kiállni az állatokért.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: blikk.hu)