Jump to content

Vadon János és Nyári Miklós

2014. 09. 06. 16:00

Vadon János neve ismert a televízióból és a rádióból is. Műsorvezetőként láthattuk és hallhattuk. De annál kevesebb ismeretünk van Nyári Miklósról. Ki ő?

Nyári Miklós egy macska, méghozzá a népszerű tévés, rádiós személyiség házi kedvence.

A közös történetük akkor kezdődött, amikor felesége hazaállított egy macskával. A kuka mellől felvette és hazavitte a kóbor állatot. Azaz nem is egyet, hanem egyenesen egy alomnyi macskát. Három cicának találtak gazdát, egy pedig náluk maradt.

A náluk maradt cicus a Nyári Miklós nevet kapta, aki nem volt a legszebb, és nem is indult simán Vadon és Nyári kapcsolata.

Tudatos és következetes állatvédő Vadon Jani, éppen ilyen meggondolásból vegetáriánus. Hiába az állatszeretet, ha nem elegendő a mozgástér négy macska számára – gondolta a műsorvezető. Ugyanis Vadon Jani kicsinek találta lakásukat ahhoz, hogy macskákkal osztozzanak a területen úgy, hogy már van egy kutyájuk is. Állatokat tartani nagy felelősség. Azonban valamit tudhat a női ráhatás, mert végül mégis a kicsinek vélt lakásban kötöttek ki a cicusok.

Nyári Miklós testvérei jó helyre kerültek, Miklós maradt Vadon Jánossal.

Miklós macska kölyök korában nem volt igazán szép macska, de mára már igazán szép példánnyá cseperedett. Emellett pedig játékos, mindent összerág, mindent hurcol egyik helyről a másikra. A család kutyája, Deni sem bír a cicával, abszolút a cica uralkodik. A Morning Show műsorvezetője viccesen csak azt mondja, hogy Nyári Miklós egy macskabőrbe bújt kutya.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: life.hu)