Jump to content

Sokkoló kampány

2014. 10. 06. 16:05

A nagy és neves állatvédő szervezetek szeretik meglepni a célcsoportot reklámjaikkal. A hatásos kampányok láttán jobban elgondolkodik az ember, hogy mit tesz az otthoni és a vadállatokkal.

Az állatokért kampányoló szervezetek olyan hétköznapi dolgokra hívja fel az emberek figyelmét, amelyekért maximálisan felelősek vagyunk, de az ellen a civil emberek nem igazán tehetnek. Vegyük csak példaként az orvvadászatot vagy a bálnavadászatot. Mi, emberek végezzük ezeket a gyilkolásokat, de csak egy bizonyos rétegre vonatkozik ez a szörnyűség. A többiek szinte tehetetlenek.

A 269Life mozgalom olyan kampánnyal hívta fel a figyelmet, amely az állatok kizsákmányolását vetíti elénk. Az emberek kizsákmányolják az állatokat, védelemre van szükségük.

Mivel a hétköznapi ember nem gyilkol csak úgy elefántot, orrszarvút, más állatokat, ezért azt várják el tőlünk, hogy támogassuk a szervezeteket az állatvédelemben tett harcaikban.

Hiszen Mahatma Gandhi is úgy vélte „Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” Ennek tudatában cselekedjen hát az emberiség!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: erdekesvilag.hu)