Jump to content

Vajna Tímea állatai

2014. 10. 12. 09:05

A celebvilág mostanában sokat olvasott, hallott neve Vajna Tímeáé, aki rajon az állatokért. Otthonát is több kedvenccel osztja meg.

Vajna (Palácsik) Tímea két cica tulajdonosa volt, de nemrégiben egy új családaggal bővült a kör. Méghozzá egy kölyök berni pásztorkutyával. Timi elmondta, hogy a kutyust igazából férje, azaz Andy Vajna kapta. A filmrendező régi vágya volt egy ilyen fajta kutya. A kan kölyök mellé a későbbiek folyamán a házaspár szeretne majd még egy kutyust örökbe fogadni. Egyenlőre azonban a kis kölyöknek még nőnie kell. A kifejlett kan berni pásztorkutya marmagassága 64-74 cm is lehet, a nőstények valamivel alacsonyabbak.

A kutyus a Rocky nevet kapta. Mivel a házaspár sokat utazik, így természetes, hogy a kutyus is velük fog tartani.
Rocky szinte azonnal megszokta új gazdáit, új otthonát. A kutyaiskolába leginkább Tímea fogja kísérni

Timinek van két cicája, mindkettő gyönyörű állat. Az egyik egy birman macska, amely nagyon intelligens. A másik pedig egy bengáli macska, amely megtartotta vad vonásait, és úgy néz ki, mint egy kis leopárd. Mivel még fiatal mindkét cica, így szeretnek nyomot hagyni a bútorokon. Tímeának kell felügyelni a lakás épségére. A kertbe is csak az ő felügyeletével mehetnek ki a cicák. Tímea két cicusa valószínűleg az utazásokkor itthon maradnak, ugyanis mindig lesz valaki, aki gondjukat viselje.

A cicák és a kutyus közötti kapcsolata nem indult teljesen zökkenőmentesen, de mára már megszokták egymást.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: rtl.hu)