Jump to content

Alföldi Róbert és Panka

2014. 10. 21. 09:00

A Jászai Mari-díjas színész, egykori színházigazgató, több állami és szakmai elismerést kapott művész. Pici gyermekkorától kezdve mindig volt a közelében kutya.

Egy Blöki nevezetű keverék tacskó volt a gyermek Alföldi Róbert dajkája. Ezzel a kutyussal nőtt fel, rá lehetett bízni a gyermeket.

Hiába élt a fővárosban, mindig volt a közelében valamilyen állat. Két kutyus és egy cica társaságában lakott korábban. Habár az állatokkal munkája, elhivatottsága miatt nem túl sokat tudott velük foglalkozni, sosem voltak egyedül. A két kutyus a cica jól kijött egymással, hiszen az egyik eb és a macska kicsi koruk óta együtt nevelkedtek.

Kutyái elvesztését mindig nagyon nehezen viseli Alföldi Róbert. Dorka nevű kutyája halála után meg is fogadta, hogy soha többet nem lesz még egy kutyusa, mert ezt a fajta elválást nem bírja még egyszer megélni. Aztán egyszer meglátta Szőke Andrásnál Pankát, és azonnal tudta, hogy magához kell vennie az állatot. Jelenleg Pankával osztja meg otthonát. A kutya mindenhol vele van, egyfajta tanácsadóként tekint rá Alföldi, ugyanis a kutya el tudja dönteni ki a jó ember, és ki nem.

(Forrrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: szinhaz.hu)