Jump to content

Füles, Keresztes Ildikó kutyája

2014. 11. 01. 16:00

Fülesnek hívják Keresztes Ildikó tacskóját. A kutyusnak érdekes ízlése van, ugyanis szereti a paprikát, a sajtot, a kenyeret, salátát és a gyümölcsöt is.

Az X-faktor egykori mentorának is furcsa ez az ínyencség, de hozzátette, hogy már füles anyja is ilyen volt, úgyhogy nincs mit ezen csodálni.

Az énekesnőhöz eddig is közel álltak az állatok, de idővel még közelebb került hozzájuk, és igazi állatvédővé vált. Ritkán is eszik húsféléket.

Amikor átköltözött Magyarországra a mozgalmas élete mellett nem tudta megengedni magának, hogy állatot tartson, meg azt is elképzelhetetlenek tartotta, hogy pénzért vegyen magának kutyát.

Édesapjának volt egy tacskója, amelyik megfialt, így egy kis tacskót az énekesnőnek nevelt fel úgy, hogy a művésznő nem tudott róla. A Fülesnek elkeresztelt állatkát dobozba rakták, amikor két hónapos lett a kutyus, majd áthozta Romániából Magyarországra.

Azóta már eltelt pár év, de az énekesnő számára Füles a legideálisabb kutyus. A tacskók gerince igen érzékeny, a lépcsőzést nem viseli jól a szervezetük, ezért Keresztes Ildikó kutyáját ölben szokta fel-le vinni az emeletre.
Saját kutyája sorság kívül más ebek szenvedését sem képes elviselni.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: miskolciharsona.hu)