Jump to content

Simon odaadó kutyatulajdonos

2014. 11. 04. 16:00

A sztárok gyakran tartanak állatokat. A legtöbben el is kényeztetik kedvencüket és magukkal viszik, ahová csak lehet. Simon Cowell, az X-Factor zsűritagja is megteheti.

Simon Cowell sem tesz másképp, hiszen ha úgy adódik, hogy utazni kell, hát menni kell. Természetesen a kutyák sem maradhatnak ki az élményből, így a két kis Yorkshire terrier is gazdájával tart.

Az ünnepeket pláne nem tölthetik külön Simontól a két kutyus, így a londoni járatra kaptak jegyet gazdájuktól. Naná, hogy nem egy kutyaszállításra alkalmas hordozóban tengették a repülés időt a poggyászok között, hanem a business osztályon repültek testőr kíséretében gazdájukhoz. Csak átszállással tudtak eljutni gazdájukhoz, így a tortúra több mint 2 millió forintnak megfelelő összegű volt.

Nyaralásokra is magával viszi Simon Cowell kutyáit, ez teljesen magával értetődő. Egy alkalommal azonban, amikor a Bahamákon pihenték ki az év fáradalmait, figyelmen kívül hagyta a tiltó táblát, ami szerint a területre kutyát benni nem szabad. Az eset fel is tűnt egy arra járó rendőrnek, de mivel sztárról van szó, szemet hunyt a történtek felett.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: hollywood.com)