Jump to content

Barát tacsi

2014. 11. 16. 09:05

Különös állati barátságok léteznek. Az Egyesült Amerikai Államokban rá is akadtak egy ilyen baráti párosra, melynek tagjai egy cica és egy tacskó.

Az eset különösségét az adja, hogy a floridai út mellett fekvő cica béna volt. Végtagjai valami miatt lebénultak, és a kis tacsi védelmezte cica barátját. Olyannyira, hogy rá is támadt a kistestű kutyus az állatvédő szervezet tagjára, amikor megpróbálta befogni őket.

Mégis sikerült, így az állatvédők gondos kezei közé került az aranyos baráti pár. Egy film adta az ihletet, hogy mi legyen a két állat neve, így a Sült zöld paradicsom című filmből kapták a Ruth és Idgie nevet. A film főszereplői ugyanis olyanok, mint a tűz és a víz.

A cica végtagjai bénák, csak nagyon nehezen képes elvergődni és akkor is csak kicsit képes mozogni, ezért a kis kutya mindig a közelében van.

Hiába próbáltak a cicának segíteni, többféle kezelést is kipróbáltak, de eredménytelenül. Azt sem tudják, hogy ebben az állapotban meddig élhet a cica, de egy biztos, társa nem hagyja magára.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: theblaze.com)