Jump to content

Celebek háziállat botrányai – 1. rész

2014. 12. 03. 16:00

A hírességek háziállatai is hírességek. A velük történt események legalább olyan nagy port kavarnak, mintha gazdájukkal történne valami.

Hírességek kutyái tűntek el sorra New Yorkban. Vanessa Williams kutyáját is elrabolták 2007-ben. Bár a rendőrök azt mondták, hogy csak egy portyázó prérifarkasnak esett áldozatul az énekesnő Enzo nevű, yorkshire terrier fajtájú kutyája, a híresség ezt nem így vallotta, ugyanis a háza közelében gyanús furgont látott. A szerencse az volt, hogy Enzo mikrochippel volt ellátva, így visszakerült gazdájához, amelyet egy connecticut-i úton talált meg egy állatorvos. Az énekesnő még jós segítségét is kérte, hogy kedvencéről megtudja él-e vagy sem.

Courtney Love, Kurt Cobain özvegye, egyszer már a hírek középpontjába került állataival kapcsolatosan, amikor egy kutyája elpusztult annak köszönhetően, hogy a kutyus megette gazdija mellimplantátumát. Az eltávolított implantátumot megtartotta emlékként, így jutott a kutya annak közelébe. Egy másik alkalommal újabb kutyájával is a figyelem középpontjába került, ugyanis az állatot bevitte egy állatkórházba, de onnan elfelejtette haza vinni. A kutyus agyvérzést kapott. Magazinok hívták fel a kutyusra a figyelmet, hogy szerető gazdit találjanak neki. Valószínűleg sikerült, mert eredeti gazdáját nem látták többé németjuhászával.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: whosay.com)