Jump to content

Szelfi állatokkal

2014. 12. 23. 16:05

Saját magunkról készült szelfiképekkel való bombázás a közösségi oldalakon ma már teljesen általános. Hogy egy kicsit feldobjuk, jöhet egy szelfitárs is, bármilyen állat formájában. Csak meg ne lepődjünk!

A látogatók és valószínűleg az állatok is azt az állatkertet kedvelik a legjobban, ahol az állatok szabadon járnak-kelnek. Az emberek közvetlen közelükbe férkőzhetnek a vadaknak, akár kezükből ehetnek, megfigyelhetik hogyan élnek.

Az ember ilyenkor hajlamos arról megfeledkezni, hogy ezek vadállatok. Egy hölgy majomról akart fotókat készíteni, ami egy darabig jól is működött. Ám a kismajmot nem a képi megvalósítás érdekelte. Érdekes képek sikerültek, amik bejárták a világot a közösségi oldalaknak köszönhetően.

Egy másik fotósorozaton egy fiatal férfi és egy mókus kerül először meghitt kapcsolatba, ami átcsap paródiába. Egy fa hídon megállva készített szelfi képet a kíváncsi mókussal, amit meg is valósított, de a következő képkockán már csak az látszik, hogy rohan hátán a mókussal. Nem volt elég a mókusnak az a közelség, többre vágyott.

Számos ilyen fotó kering a világhálón, ami vicces, de akár veszélyessé is válhat. Főleg, ha a szelfi egyik alanya medve. Ugyanis Amerikában új divat terjed, amikor a szelfi képen medvének is szerepelnie kell.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: hellogiggles.com)