Jump to content

Eltűnt, Nadja segített

2015. 01. 02. 09:05

Szibéria, vadon, hideg. Egy négyéves kislány eltűnt ezen a zord vidéken. Két hétig keresték, mire sikerült megtalálniuk. A keresésben Nadja segített.

A szibériai vadonban sok a medve. Itt tűnt el egy négyéves kislány, Karina. A kislány apját akarta követni egy másik, távoli faluba. Napokig nem kereste senki, mert az anya azt gondolta, hogy az apa vitte magával a gyermeket. Ám amikor az apa hazaért kiderült, hogy nincs vele a gyermek.

Karina szerencséje a kutya volt, Nadja, aki melléje szegődött kalandja során. Esténként összebújva melegítették egymást. Egy nap azonban a kutya visszament a faluba, hogy segítséget hozzon a kislánynak.Amikor a faluban megjelent a kutya, a szülők hitet kaptam, újra feléledt a remény, hogy Karina él. Tizenkét nap múlva találtak rá a legyengült és farkaséhes kislányra.

Csoda, hogy egy ilyen idős kislány ennyi ideig életben maradt a tajgán, ám ez annak köszönhető, hogy a falu lakói, a kislány családja mind a természet közelében élnek. A kislány így nőtt fel, az erdő az otthona, így nem félt.

A kislány és kutyája elképesztő története bejárta az egész világot.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: filantropikum.com)