Jump to content

Gombos Edina és az állati meglepetések

2015. 03. 29. 16:05

A műsorvezetőről mostanában sokat írnak, beszélnek hamarosan születendő második gyermeke miatt, valamint a megosztó címlapfotójáról. Most nem erről lesz szó.

Az Aktív egykori műsorvezetője állatbarát. Imádja a kutyákat és a macskákat is, hiszen több állata is van. Ám a munkája során került már összetűzésbe állatokkal.

Amikor egy Magellán műsort forgattak néhány évvel ezelőtt, amelyben mindig egy egzotikus állattal a kezében vezette azt. Egyik alkalommal egy majom lett volna a társ műsorvezető, ám a majom nem akart. Amikor a gazdája át akarta nyújtani a kis állatkát Edinának, az belemélyesztette fogait a műsorvezető kezébe. Egzotikus állatként Gombos Edinának azonnal kórházba kellett mennie, injekciót kapott, nagy fájdalmakat élt át, valamint egy hónapon keresztül az ÁNTSZ megfigyelése alatt állt. Volt ám más összetűzése is állatokkal.

Egy másik forgatáson pedig egy törpeló tiporta meg a műsorvezető lábát úgy, hogy megzúzta a nő lábfejét. Nem volt elég ennyi, még rá is ült az állat Edina lábára. Két hétig viselte következményeit a törpeló akciójának.

3013-ban a poroszlói Ökocentrumban kívánta felfedezni a természet értékeit, ám egy nőstény vidra ráugrott Gombos Edinára és belekóstolt a nő hátsófelébe.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: femina.hu)