Jump to content

Soha többé Ausztrália

2016. 04. 20. 06:00

Egy évvel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy Johnny Depp felesége kutyákat akart Ausztráliába csempészni. Azóta nem lehetett hallani az ügyről.

A házaspárnak két kutyája van. Amber Heard, a színész felesége tavaly májusban utazott Ausztráliába. Mint ilyenkor szokás, arról is jelentést kell tenni, ha állatot is beszállítanak a földrészre. Ezt azonban elfelejtette megtenni akkor, amikor magánrepülőjéről leszállt. A férjéhez utazó nő magával vitte két apró termetű kutyáját, ám erről nem szólt a hatóságoknak. Ahogy ilyenkor lennie kellene, 10 napos karanténba kellene helyezni a behozott állatokat.

Mivel ezt sem tette meg a színész felesége, így biobiztonsági törtvényt is megszegte. Olyan vádak ezek, amelyet akár 10 év börtön is járhatna, de Amber Heardot felmentették. Az biztos, hogy a nő egy életre megjegyezte, mit és hogyan kell tennie, ha Ausztráliába utazik kutyákkal. Erre azonban úgy tűnik, hogy nem lesz szükség, mert az ügy lezárásával azt is megfogadta, hogy soha vissza nem megy többet Ausztráliába.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép)