Jump to content

Milyen tehetség lapul a víz alatt?!

2016. 07. 17. 19:00

A szelfik korát éljük, nem vitás. Ebbe pedig már az állatok is belefolynak. Hol úgy, hogy az emberek velük akarnak közös fotót készíteni, de megesik, hogy maguk az állatok lőnek el néhány képet.

Fényképezett már így kutya, macska, majmok, és most még egy rák is csatlakozott a haladó szellemű állatok csoportjához. Na, nem tudatosan mászott partra, hogy az arra járó emberektől lenyúlja a gépet a kép erejéig, hanem így alakult.

Egy család ugyanis útra kelt a vízen Angliában, hogy horgászhasson. Hal helyett azonban egy fejkamera akadt a horgukra. A víz ugyan magát a készüléket tönkre tette, de a benne lévő memóriakártya megmenekült és a felvételeket is meg tudták nézni. Az adatok alapján az derült ki, hogy a fejkamera már majdcsak egy éve lent hevert a tó fenekén. Az is kiderült a képeket nézegetve, hogy egy videofelvételt is tartalmaz a kártya. A kamera tulajdonosai is látszódnak a kockákon, majd a készülék a vízbe pottyan és már a víz az úr. Na, meg a rák. hírnévre törekvő, vagy csak kreativitását igyekezett kifejezni, de az biztos, hogy készített magáról felvételt.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek (A kép illusztráció))