Jump to content

Mély gyász Kókusz halála miatt

2016. 09. 16. 19:00

Nagy Ő Molnár Anikóról hol alakja miatt, hol munkavállalási és magánéleti dolgai miatt lehet hallani és olvasni. Most azonban tragédia árnyékolja be az életét.

A celeb Molnár Anikó állatbarát hírében áll. Életét meg is osztja állatokkal, azaz csak osztotta, ugyanis kedvence elpusztult. Sajnos nem is akárhogy.

A szabadon kijáró cicákat könnyen éri komoly sérüléssel járó, vagy akár halálos kimenetelő baleset, amelyet autó okoz. Anikó cicája is egy autó áldozatává vált. Úgy talált rá a fiatal, kilenc hónapos cica tetemére, hogy már segíteni nem lehetett rajta.

Annyit lehetett tudni, hogy elütötte egy jármű, de azt nem tudni, hogy ki okozta. Molnár Anikó feltételezése szerint az új szomszédok közül tehette valaki. Szorgalmasan lesi a házára felhelyezett kamerák által rögzített képsorokat, hogy rábukkanjon a tettesre.

Kókuszt már nem tudja visszahozni, de úgy érzi, hogy annyi jár az állatnak és neki is, hogy kiderüljön az igazság. Rossz szándék, bosszú nem hajtja, de arra akarja az ott élő szomszédokat figyelmeztetni, hogy a környéken élőkre vigyázni kell. Nemcsak állatok járhatnak az utcán, hanem a közelben lévő iskolába járó gyerekekre is veszélyes lehet a figyelmetlenség.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek)