Jump to content

Állatkerti huligánok

2017. 01. 01. 06:00

Az állatkertbe azért megy az ember, hogy olyan állatokat is láthasson egy helyen, amely amúgy az adott területen nem őshonos. Csakhogy nem mindenki ezért megy.

Arról nem is beszélve, hogy a fiatalokból álló csapat tagjai nem is a rendes, nyitvatartási időpontot választották látogatásuk időpontjául, hanem zárás után, éjjel gondolták úgy, hogy meglátogatják a londoni állatkertet.

A csapat felbátorodva, az állatkert melletti park felől másztak át a kerítésen, így jutottak be az állatkert területére. Igencsak felbátorodott és elszánt volt a csapat, mert este gondolták úgy, hogy vadállatokat akarnak nézni.

Nekünk is rosszul esik, ha valaki éjjel háborgat, megzavarva a legédesebb álmunkat. Ez a lámának sem tetszett, így az egyik fiatalt meg is harapta. Még akkor is zaklatásnak vette az állat a közeledést, ha csak simogatni akarta.

Vagányságnak indult az éjjeli állatkerti móka, mert oroszlánnal és tigrissel akartak találkozni, ehhez képest kecskével, tehénnel találkoztak, valamint egy harapós lámával. A buli hangulat már így is kezdett alábbhagyni, de akkor ért igazán véget, amikor a biztonság őr kihívta a rendőröket, ugyanis észrevette a csapatnyi fiatalt.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép)