Jump to content

Csak kevesen születnek így, de ők kiváltságosak lennének?

2017. 09. 05. 06:00

A legtöbb nő álma, hogy legalább egyszer átélje az anyává válást. Annyit tud minden kismama, aki az első gyermekét hordja a szíve alatt, hogy nagyon fog fájni.

Valóban a nők életében az egyik legnagyobb fizikai fájdalom, amelyez azután – ha minden a legnagyobb rendben zajlik – eufórikus öröm vált fel, mit sem törődve a fájdalommal. A nőknek csak kis százaléka szüli meg gyermekét vízben, és ennél is kevesebben delfinek társaságában. Azonban egy ismert eset szerint egy várandós nő a Fekete-tengerben fürdőzött, amikor beindult a szülés. Hiába volt a part közelében, kimenni már nem tudott. Hirtelen a nő körül termett néhány delfin és energiájukkal, közelségükkel olyan csodás szülésben részesítették a vajúdó kismamát, hogy nem volt félelem, sőt mi több, fájdalma sem.

Az eset után még több oroszországi, vízben, delfinek közelségében zajló szülést dokumentáltak, és az így szült nők mind hasonlót tudtak elmondani életük egyik legnagyobb eseményéről. Az esetekkel foglalkozó szakemberek úgy válik, hogy a delfinek olyan gyógyító energiamezővel vonják körbe szüléskor az anyát és a babát, hogy az a szülésre, valamint a baba későbbi életére is kihat. Csak nagyon kevés édesanyának adatik meg ilyen körülmények között szülnie, és nem tervezett, hanem véletlen esemény, azonban az így született gyermekek méltán érezhetik magukat a nagy átlagtól eltérőnek. De nem csak emiatt, hanem az orosz esetekből az is kiderült, hogy a delfinek közelségében született gyerekek nagy intelligenciával vannak megáldva.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép)