Jump to content

Önmagukat adják, ettől válnak híressé

2017. 09. 09. 19:00

Aki a közösségi média világában jelen van, annak szinte biztos akad legalább egy olyan ismerőse, aki kedvencéről szívesen oszt meg fotókat, videókat.

Esther, a csodamalac

Akár te is azok közé tartozhatsz, aki előszeretettel mutatja meg kedvence egy-egy bájos, vicces pillanatát. Ezeket bejegyzéseket azok láthatják, akiknek ahhoz jogosultságot adunk. Csakhogy egyesek nem maradnak meg szűkebb körben, hanem az egész online világra kiterjedően elindulnak hódító útjukra. Ott van például Grumpy Cat. Ő például morcos ábrázatával vált világhírűvé, míg mások testi adottságaik miatt kerülnek reflektorfénybe. Hatalmasra nőtt kutyák és macskák akasztják ki az emberek állkapcsát, hiszen olyan hihetetlen méreteket mutatnak, amitől leesik az ember álla. Ha a nagyság így hat az emberekre, akkor az apróságok is. Így a mini malac, és minden más, ami aprócska, törékeny, bájos, ugyancsak magával ragadja az embereket.

Már rég tudunk a kétarcú cica létezéséről, de olyan különleges bundája van, amitől folyton beleütközünk képeibe. A felemás színű arccal rendelkező cicával a genetika játszott, de nem hátránya, hanem előnyére.

A kinézet azonban nem minden. Más állatok azért kerülnek a figyelmünkbe, mert valami olyan egyedire képesek, amelyet gazdájuk megörökít és közkinccsé tesz. Megint más állatok hihetetlen hűségükről, segítő szándékukról tesznek tanúbizonyságot, és ettől válnak ismertté is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)