Jump to content

Kellenek az állatok a közelünkbe, Koncz Gábor is ezt vallja

2017. 09. 13. 07:00

Szeretjük az állatokat, és ez nemcsak az átlagember szórakozása, és az életéhez tartozó, hanem a híres emberek életébe is jelenlévők.

Koncz Gábor is azon hazai hírességek egyike, aki rajong az állatokért. Nem új keletű ez az imádat, hiszen már gyerekkorában is rajongott értük. Állatok közelében nőtt fel Mezőkeresztesen, ahol volt kecskéjük, lovuk is, de volt csincsilla nyula is.

Nehezen viseli, ha olyan híreket lát vagy olvas, amely állatok bántalmazásáról szól. Az ember életébe színt visznek az állatok, vallotta és vallja ma is a színész. Ha pedig magunkhoz veszünk egyet, akkor értük felelőséggel tartozunk.

Fiatal felnőttként költözött a fővárosba, hogy színészi karrierjét megkezdje. A nagyvárosi élet sem tántorította el attól, hogy életének szerves részei legyenek a kutyák. Mindig is boldog kutyás gazdi volt, most is két fiatal kutyus veszi körül. Sőt, lovai is mindig voltak. Amikor egy-egy filmben lovas szerepet kapott a színész, abban mindig saját lovaival szerepelt. Lovainak nem kisebb szerepet tulajdonít az életében, mint az egészsége, a karrierje.

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép)