Jump to content

Állati termékcsalád az IKEA-tól

2017. 10. 11. 06:00

Ha igazán felelősségteljesen akarunk kedvenceinkről gondoskodni, akkor tényleg mindent igyekszünk megtenni azért, hogy egészségesen és boldogan élnejek állataink.

Ha pedig a lakáson belül élnek az állatok, az otthonunk berendezése igényes, sokat költöttünk rá, akkor azt is szeretnénk, hogy a velünk élő állatok bútorai is stílusosak legyenek. Az IKEA sokak által kedvelt áruház, ahol minden megtalálható, ami az otthonunk berendezéséhez szükségesek. Az biztos, hogy ahhoz értenek, hogyan kell minél nagyobb bevásárlásra ösztönözni, de nem volt jele eddig annak, hogy az állati igények kielégítését is megcélozták volna.

Biztosan több IKEA-s dolgozó is tart állatot, akik felhívták a figyelmet a velünk élő kedvencekre. Márpedig tényleg nagyon sokan tartunk otthon valamilyet, akiknek szükségük van fekhelyre.

2018 év elejére fog megjelenni az a termékcsalád, amely között mindent megtalálhatunk, ami a kedvenceink életét még jobbá, kényelmesebbé tehetik. Lesz köztük fekhely, ágy, játékok, bútorok, etetőtálak, takarók. egyéb kiegészítő.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com, instagram.com/képek)