Jump to content

A szálloda bejáratában kedvesen üdvözöl minden vendéget, ez a dolga

2017. 10. 15. 19:00

Egy vendégeknek szállást kínáló hely esetében nagyon fontos tényező a tisztaság, az otthonosság, a kedves és segítőkész személyzet.

Ausztrália egyik legnagyobb városában, Melbourne. Az egyik helyi szállodában is fontos, hogy a vendégek elégedetten távozzanak. Sőt, már a fogadásuk sem elhanyagolható. Ha a vendégek érkezésekor segítőkész személyzet szolgálja azt, hogy minél nagyobb kényelemben érezzék magukat a látogatók, akkor nemcsak elégedettséget kapnak, hanem terjesztik hírnevüket, mg több vendéget jelenthet számukra.

A Park Hyatt szállodában kedves fogadja az érkezőket Mr. Walker. Fekete nyakkendővel a nyakában, felelősségteljes beosztáshoz mért ábrázatával üdvözöl mindenkit, csakhogy Mr. Walker egy kutya, méghozzá egy labrador.

Aki tehát a Melbourne-i Park Hyatt szálloda vendégszeretetét élvezi, az első, akivel találkozik a szálloda bejáratánál egy kedves kutyus. Mr. Walker teljesen megbízható személyzet. Van tapasztalata az emberekkel, ugyanis azelőtt segítőkutya volt. Ha éppen szolgálaton kívül van a kutyus, egyik vendég biztosan kapható arra, hogy egy sétára elvigye.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/kép)