Jump to content

Aktívan aktivista

2017. 11. 18. 08:00

Sokak számára a tetoválásoknak fontos mondanivalójük van, mások inkább így akarnak valakire, vagy valamilyen eseményre emlékezni.

Állatbarát sok van szerte a világban, és sokan önkéntesen vállalnak munkát olyan állatok körül, akik rászorulnak az emberek segítségére. Az olasz Alfredo Meschi is egy olyan ember, aki imádja az állatokat.

Nemcsak úgy érvényesíti az állatimádatát, hogy váltott hús nélküli életmódra, és nem is csak úgy, hogy elhivatott állatbarát, hanem az állatok jogaiért harcoló aktivista. Sőt, tetoválásaival is az emberek mohóságának köszönhető állati áldozatoknak állít emléket saját testén. Testét több tízezer apró kereszt díszíti, amely mind egy-egy lemészárolt állatot jelent. A negyvenezer apró kereszt azt jelképezi, hogy másodpercenként hány állat élete felett dönt az ember.

Tetoválásai mellett drámai fotókkal is arra hívja fel a figyelmet, hogy mit művelünk az állatokkal. A vágóhídi képen lábánál fogva fellógatott aktivista épp úgy fest, mint a sertések és marház. A fülébe helyezett biléta is azt jelzi, hogy sorsa megpecsételődött.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)