Jump to content

Őrült vagy kíváncsi?

2014. 12. 28. 09:00

Egy amerikai természetfotós kigondolta, hogy védőfelszerelésben megnézi egy élő anakonda gyomrát és ezt filmre is veszi.

A kétórás film az Élve felfalva címet kapta, amelyet le is forgattak. Persze ez az állatvédőknek egyáltalán nem tetszett.

A fogságban élő, hat méternél is nagyobb állat volt a film egyik alanya. A bátor avagy őrült (mindenki döntse el maga) filmes felvette védőruháját és disznóvérrel tette magát ízeletesebbé, majd a nőstény anakonda felé közelített. Az óriáskígyó nem is késlekedett szorításával, majd valóban nyelni kezdte önként jelentkező áldozatát. Ijesztő volt, hiszen azonnal a férfi fejénél kezdte meg a falatozást. Ezen kívül rémületet okozott a férfiban a kígyó hatalmas ereje is.

A stáb tagjai nem is késlekedtek a segítséggel, kimentették a szorításból a férfit. Egy karcolással megúszta az etetést, de örökre az agyába égett ez a mozzanat.

A férfi filmjével nagy felháborodást váltott ki, pedig ezzel is az esőerdők irtása ellen és az anakondák életterének veszélyeztetettsége miatt kampányolt.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: philly.com)