Jump to content

Ki szeretne kávét inni egy kicsit máshogy?

2018. 01. 20. 19:00

Ha fel akarod dobni a napod, akkor eleve egy kávéval indítasz. De ha nem adnak elég löketet a fekete ital, akkor a kávét máshogy is elfogyaszthatod.

Nem is akármilyen körülmények között lehet Tokióban egy kávét elkortyolni. Már nem is annyira idegen és meghökkentő, ha egy állatos kávézó vagy étterem nyílik. Több cicás hely is fogadja a vendégeket, de olyan is van, ahová szívesen várják a saját kedvenceikkel érkező vendégeket. Aztán vannak azok a helyek, ahol egzotikus állatok társaságában lehet egy jót beszélgetni, kávézni és még a különleges állatok barátságát is évezhetjük.

Tokióban újítottak. Egy kisebb réteget fog vonzani valószínűleg az új vendéglátó egység, ugyanis ott kígyókkal lehet egy asztalhoz ülni. Ide tudatosan csak azok fognak betérni, akik nem irtóznak a csúszómászóktól.

Húsz kígyófaj tucatnyi példányával lehet közelebbről megismerkedni. Ez sokaknak a rettegés foka, mások azonban szívesen veszik kézbe az állatokat. Talán még azok is betérhetnek, akik félnek a kígyóktól. Arra ugyanis senki nem ítéli a vendégeket, hogy meg is kell fogni az állatokat. Lehet terráriumon kívülről is szemügyre venni. A kígyófóbia leküzdésének első lépcsőfoka lehet. Ha simogatásra is vágyik valaki, azért plusz díjat számolnak fel.  

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com, instagram.com/képek)