Jump to content

Egy boldog gekkó

2018. 05. 21. 20:00

Mindenki számára van legalább egy olyan állat, aminek a közelségét nem szívleli, vagy akár egyenesen retteg attól. Sokaknak ez az egér, a béka, a pók, vagy a kígyó. Van, aki a hüllőktől fél, mindegy milyen is az.

A félelmeinket úgy tudjuk hatásosan leküzdeni, ha azzal szembe nézünk. Aki a hüllők bármelyikétől is fél, annak rémálom a kígyó társasága, de talán még a barátságos fürgegyík is gondot okozna számára.

Kicsiben kell kezdeni. Lépésről lépésre kell haladni. A fürge gyík is kedves állat, ráadásul semmi kárt nem tud bennünk tenni. Van egy állat, amely viszonylag kedvelt. A leopárdgekkó majdcsak minden állatkereskedésben megtalálható, a szemhéjas gekkók családjába tartozó állat. Ennek köszönhetően ez a faj képes a pislogásra. Nem tűnik félelmetes állatnak, és valóban nem is az. Pláne Kohaku, akinek gazdája saját Instagram oldalt is létrehozott. A harmincezernél is több követő tanúsítja, hogy Kohaku nagyon bájos, de ha megnézzük a képeit, akkor talán még a hüllőktől félők is elmosolyodnak.

Kohaku, a leopárdgekkó igen boldognak tűnik majdcsak minden képén. Arcán mindig sanda vigyor van. Talán ő lenne a világ legvidámabb gekkója? Azért is lehet, mert nagyon jó dolga és helye van. Otthonát egy játék gekkóval osztja meg, így az élete még boldogabb.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | képek: instagram.com/589_tomo)