Jump to content

Kegyetlen turista

2014. 11. 04. 16:05

Az ember olykor irtózatosan kegyetlen tud lenni akkor is, ha nem ártottak neki. Egy szegény mókus is egy ilyen kegyetlenkedő turista áldozata lett.

Egy feltételezhetően külföldi turista az USA-ban található Grand Canyonnál járva egy édes és kíváncsi mókusokat élelemmel magához csalt. Ez eddig nagyon szép történetnek tűnik, ám a csapat egyik tagja minden megfontolás nélkül az egyik mókust lerúgta a szakadék pereméről. A kegyetlenség netovábbja, hogy a cselekményt kamerával is rögzítettek, majd internetre is feltöltötték.

Természetesen az emberek zömét felháborította a gyilkos és gonosz tett, de még a PETA is pénzjutalmat ajánlott fel annak a személynek, aki segít megtalálni az állatgyilkost. Nem kis összegről van szó, ugyanis 40 millió forintnak megfelelő jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek.

A Grand Canyon Nemzeti Park igazgatósága sem hagyta szó nélkül a bűncselekményt, vizsgálatot indított az ügyben. Börtön és 5 ezer dolláros bírsággal büntethetik a tett elkövetőjét, ugyanis ennyi jár a vadon élő állatok bántalmazásáért.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: adventure-journal.com)